Veri Silme Talimatları

Son güncelleme: 14 Temmuz 2026

sosyalyonetim.app olarak verileriniz üzerinde tam kontrole sahip olduğunuza inanıyoruz. Bu sayfa, Hizmette saklanan verilerinizi nasıl sildirebileceğinizi açıklar.

1. Bağlı Sosyal Medya Hesabını Kaldırma

Yalnızca bağladığınız bir sosyal medya hesabının (ör. Facebook, Instagram, X) bağlantısını kesmek isterseniz:

  1. sosyalyonetim.app hesabınıza giriş yapın.
  2. Sol menüden ilgili kanalı bulun.
  3. Kanal ayarlarından "Remove"/"Kaldır" seçeneğini kullanın.

Bu işlem, o hesaba ait erişim anahtarlarını (token) sistemimizden kalıcı olarak siler.

2. Facebook/Instagram Üzerinden Erişimi Kaldırma

Uygulamanın Facebook/Instagram hesabınıza erişimini Meta tarafından da iptal edebilirsiniz:

  1. Facebook'ta Ayarlar ve Gizlilik → Ayarlar → Uygulamalar ve Web Siteleri bölümüne gidin.
  2. Listeden uygulamamızı bulun ve "Kaldır" deyin.

Bu işlem, uygulamanın hesabınıza erişim yetkisini anında iptal eder.

3. Hesabınızın ve Tüm Verilerinizin Kalıcı Silinmesi

Silme talebi için: Kayıtlı e-posta adresinizden cerkole@gmail.com adresine, konu satırına "Veri Silme Talebi" yazarak bir e-posta gönderin.

Talebiniz üzerine en geç 30 gün içinde aşağıdaki veriler kalıcı ve geri döndürülemez şekilde silinir:

Silme işlemi tamamlandığında size e-posta ile onay gönderilir.

4. Sorularınız mı var?

Veri silme süreciyle ilgili her türlü soru için: cerkole@gmail.com